DENTALNI TURIZAM

Srbija je sve popularnija destinacija dentalnog turizma za građane Nemačke, Italije, Austrije, Švajcarske, Švedske pa čak i Kanade i SAD.  Jedna od najpopularnijih destinacija je naravno Beograd, glavni grad, koji je pun turističkih sadržaja  i takodje se koristi za odmor, što predstavlja spoj lepog i korisnog.  U poslednje vreme u Beograd dolazi sve više pacijenata iz drugih država. Razlog popularnosti dentalnog turizma jeste velika razlika u ceni u različitim zemljama Evrope i sveta. Na razvoj dentalnog turizma svakako utiče i geografski položaj i saobraćajna infrastruktura odnosno mogućnost da se vrlo brzo i jeftino može stići do željene destinacije. Lokalne aviolinije mogu da Vam obezbede brz i jeftin dolazak u Beograd.

Odmor u Srbiji je interesantan time, što će ovde svaki naći nešto za sebe. Možete da obavljate različite medicinske tretmane, da razgledate grad, da se provodite u brojnim lokalnim kafićima ili prosto da šetate i uživate u lepim pogledima. Za novac, koji biste odložili za stomatološke usluge u Evropi, možete da dođete u Srbiju (Beograd) da koristite usluge naše ordinacije, posetite prijatelje, idete na izlet u druge srpske gradove, na razgledanje grada Beograda i da se lepo provedete u atmosferi komforta i zabave.

Nudimo Vam kvalitetan tretman po pristupačnim cenama.

Kod nas možete da uštedite i do 60-70%.

Naša ordinacija Vam nudi ne samo kvalitetno lečenje po pristupačnim cenama, već i veoma kvalitetne stomatološke usluge. Naši specijalisti su završili stomatološki fakultet, prošli praksu, specijalizirali u određenoj oblasti i dobili odgovarajuću licencu. Stomatološka ordinacija BeoWhiteDent je moderno opremljena, specijalisti koriste najsavremeniju tehniku i materijale, govore svetske jezike i imaju svestrano obrazovanje. Komunikacija sa pacijentom ide preko e-maila, što se pokazalo najefikasnijim načinom komunikacije što zbog stranog jezika, što zbog pružanja više detalja na jednom mestu. Pacijent iznese svoj problem, uradi i pošalje nam ortopan snimak obe vilice da bi naš tim doktora analizirao njegov slučaj i pristupio izradi orijentacionog plana lečenja. Nakon toga vrlo brzo informišemo pacijenta o intervenciji, koju treba uraditi, vremenskom trajanju lečenja i ceni lečenja. Kad pacijent odluči za lečenje zuba, dogovaramo se o datumui vremenu dolaska u ordinaciju. Obično lečenje zuba traje mesecima i košta zaista puno. Kod nas u proseku, klijenti ostaju između sedam i deset dana, nakon čega svi odlaze zadovoljni – i sa lepšim osmehom. U nekim slučajevima potrebno je doći 2 do 3 puta, ukoliko se rade neke veće hirurške intervencije i ugradnja implantata, za to vreme pacijentima se izrađuju privremene nadoknade zuba.

Na primer, ugradnja 5 implanta u Nemačkoj bi koštala oko 15.000 EUR, u Beogradu je to od 3.000 do 4.000 EUR. Konsultacija i pregled kod stomatologa u Evropi košta oko 100 EUR, u Srbiji je to 30 EUR, a kod nas je pregled potpuno besplatan. Iste cene važe za sve naše pacijente iz bilo kojoj državi. Svim našim klijentima posvečujemo mnogo pažnje i vremena, pogotovo kad dolaze iz drugih država i ne poznaju naš jezik i kulturu. Za vreme boravka u našem gradu možete da uživate u šetnjama i obilascima Beograda, a mi ćemo Vam pomoći oko toga i rećićemo šta ne smete da propustite. Pored razgledanja grada možemo da Vam preporučimo i najbolje restorane grada.

Možemo da Vam preporučimo smeštaj blizu centra, što olakšava brz dolazak u ordinaciju.

Tu su hoteli: Apartments Hermes, Lucy, Best stay apartment, Hotel Bohemian Garni, Hotel Garni Petrov, a I privatni smeštaj.

APARTMENT HERMES (najbliži našoj ordinaciji)

Jedino što nam je potrebno od Vas je potvrda dolaska barem mesec dana unapred da bismo mogli na vreme da Vam pomognemo oko pronalaženja smeštaja za Vas. Ukoliko ne možete da pronađete odgovarajući smeštaj za sebe, tu smo da Vam pomognemo.

Za sva pitanja u vezi sa dentalnim turizmom (smeštaj, prevoz, razgledanje grada) možete da se obratite na e-mail: dental.bgd@gmail.com na srpskom, ruskom i engleskom jeziku.