IZABERITE VAŠEG STOMATOLOGA U ORDINACIJI BEOWHITEDENT

Opšta i porodična stmoatologija

Opšta stomatologija obuhvata kompletno zbrinjavanje svih najčešćih problema koji se tiču zdravlja usta i zuba za pacijente svih starosnih dobi.

Stomatološka ordinacija BEOWHITEDENT vašoj porodici nudi profesionalne usluge, uključujući pregled, konsultacije i neophodne stomatološke intervencije. Gotovo svi značajniji dentalni problemi mogu se izbeći ako imate stomatologa koji poznaje vas i vašu porodicu i ako redovno dolazite na kontrole.

stomatolog centar

DEČJA I PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA

Nikad nije rano za prvu posetu stomatologu !

Roditelji često postavljaju pitanje kada prvi put posetiti stomatologa i kada početi sa pranjem zuba detetu?

Roditelj prvi put može dovesti dete stomatologu od šestog meseca, kada će dobiti savete o pravilnom održavanju higijene usne duplje i zuba deteta. Redovnim kontrolama od ranog uzrasta, dete stiče naviku dolaska u ordinaciju, upoznaje doktora i na taj način se oslobadja straha od nepoznatog.
Iako beba još nema ni jedan zubić, treba započeti sa održavanjem oralne higijene. Sa čistom gazom, namočenom u vodu, očiste se bebine desni i unutrašnje strane obraza. Pojavom prvog zubića u ustima, počinje se i sa njihovim pranjem, i to malom i mekanom četkicom, u početku bez paste za zube. Vrsta četkice se prilagodjava uzrastu deteta.

Bol u zubu

Bol u zubu moze imati razlicite uzroke koji se mogu otkloniti adekvatnom terapijom.

Polomljen ili ostecen zub

Takav zub se moze tretirati bilo konzervatimnom ili protetskom restauracijom.

Kanali korena zuba

Koristimo najmoderniju tehnologiju u lecenju kanala korena zuba.

Izbeljivanje zuba

U nasoj ordinaciji mozete izabrati jedan od vise nacina za izbeljivanje zuba.